Din guide till en billig men bra sladdlös dammsugare

Sladdlösa dammsugare underlättar städningen något enormt. Du slipper leta efter en stickkontakt, vilket gör det enklare och snabbare att rengöra. De är vanligtvis lätta att manövrera och är därför praktiska för besvärlig rengöring som exempelvis dammsugning på trappor eller i en bil. De innehåller inte en dammsugarpåse, men en behållare för dammet, så du slipper att gammalt damm lagras länge. 

Med andra ord är den sladdlösa dammsugaren den perfekta lösningen för vardagsrengöringen. Men den har sina nackdelar också. Tyvärr kostar en sladdlös dammsugare normalt betydligt mer än en traditionell, upprättstående dammsugare. Detta är förmodligen anledningen till varför inte alla har en sladdlös dammsugare hemma idag.

Hitta en billig sladdlös dammsugare med hjälp av ett dammsugartest

Om du är på jakt efter en billig men bra sladdlös dammsugare kan det kännas utmanande att hitta rätt bland det utbud som finns. Det finns många stora tillverkare inom området som Electrolux, Miele, Bosch och Dyson. Alla med deras egna modeller i olika prisklasser och olika ting som bemärker dem. De tillverkar såklart också andra sorters dammsugare som robotdammsugare och handdammsugare. 

För att hitta en billig sladdlös dammsugare som dessutom gör jobbet ordentligt kan du gå in på Dammsugartest.se. Där listar de nämligen de bästa modellerna från de olika tillverkarna samt hur mycket de kostar. Då slipper du söka runt som en galning på nätet eller springa runt i olika butiker. Visst är det värt att själv testa dammsugaren innan du köper den, men med hjälp av ett dammsugartest minimerar du åtminstone antalet dammsugare du måste testa.

Vilka tillverkar billigast sladdlösa dammsugare? Electrolux, Miele eller Dyson?

Några av de största tillverkarna på marknaden är som sagt Electrolux, Miele och Dyson. Men det finns även andra märken, exempelvis Bosch, som tillverkar sladdlösa dammsugare till bra priser.

Om du letar efter en billig men bra sladdlös dammsugare, robotdammsugare eller handdammsugare är det värt att undersöka de olika tillverkarnas modeller. Electrolux har sladdlösa dammsugare som inte kostar mer än 1000 kronor, medan några av deras dyraste modeller kostar 5000 kr. Mieles dammsugare däremot ligger på omkring 5000–6000 kr. Dysons sladdlösa dammsugare kostar omkring 4000–7000 kr.

Är du på jakt efter en sladdlös dammsugare till en billig peng är Electrolux den klara vinnaren här. Innan du bestämmer dig för att köpa produkten rekommenderar vi dock att du testar den i butik. Då får du en rättvis bild av hur pass stark sugkraft den har samt hur länge batteriet håller.