Vi tycker det är viktigt att du jämför lån innan du väljer att låna pengar online. Att låna pengar är nu för tiden både enkelt och det går dessutom mycket fort att få pengarna på kontot. När du använder vår jämförelsetjänst här nedanför så du maximera dina förutsättningar när det kommer till t.ex. ränta, återbetalningstid och övriga avgifter. 

Alltombank hjälper dig att hitta rätt låneförmedlare och låna pengar online på ett enkelt och tydligt sätt i listan här nedanför och det är givetvis helt kostnadsfritt för dig att jämföra privatlån. Med hjälp av våra tjänster så kan du se vilka lån som är bäst för just dig om du t.ex. vill låna 10000 kr.

Jämför privatlån

Vi hjälper dig att jämföra privatlån innan du väljer att ansöka om att låna pengar online. Genom listningsverktyget får du hjälp med att hitta olika villkor som passar dig bäst. Se till att du jämför privatlån innan du väljer att ansöka, det kan spara dig många tusenlappar i slutändan.

Jämför snabblån

Finanso förespråkar alldrig snabblån, men i vissa fall kan man komma att behöva använda tjänsten. Vi finns här för att hjälpa dig jämföra snabblån innan du tar ett förhastat beslut.

Jämför kreditkort

Finanso hjälper dig även med mer saker än att jämföra privatlån. Bland annat så hjälper vi våra besökare att jämföra kreditkort för att ni ska hitta så bra villkor som möjligt innan ni väljer er leverantör.

Låna pengar snabbt och enkelt - Här hittar du alla privatlån!

1000
Låna upp till
0
Låneförmedlare

5.000 – 600.000 krLånebelopp

2,95 – 29,95 %Ränta

12 – 216 månAvbetalningsperiod

5.000 – 600.000 krLånebelopp

2,95 – 29,95 %Ränta

12 – 216 månAvbetalningsperiod

5.000 – 400.000 krLånebelopp

7,95 – 29,95 %Ränta

12 – 180 månAvbetalningsperiod

10.000 – 600.000 krLånebelopp

2,95 – 29,95 %Ränta

12 – 180 månAvbetalningsperiod

5.000 – 600.000 krLånebelopp

2,95 – 29,95 %Ränta

12 – 216 månAvbetalningsperiod

5.000 – 500.000 krLånebelopp

2,95 – 29,50 %Ränta

12 – 180 månAvbetalningsperiod

50.000 – 500.000 krLånebelopp

3,45 – 8,95 %Ränta

24 – 144 månAvbetalningsperiod

10.000 – 500.000 krLånebelopp

5,43 – 11,95 %Ränta

12 – 180 månAvbetalningsperiod

5.000 – 600.000 krLånebelopp

2,95 – 29,95 %Ränta

12 – 216 månAvbetalningsperiod

5.000 – 600.000 krLånebelopp

2,95 – 150 %Ränta

12 – 180 månAvbetalningsperiod

5.000 – 600.000 krLånebelopp

3,45 – 29,06 %Ränta

12 – 180 månAvbetalningsperiod

5.000 – 600.000 krLånebelopp

2,95 – 29,95 %Ränta

12 – 216 månAvbetalningsperiod

5.000 – 600.000 krLånebelopp

2,95 – 29,95 %Ränta

12 – 216 månAvbetalningsperiod

5.000 – 600.000 krLånebelopp

2,95 – 29,95 %Ränta

12 – 216 månAvbetalningsperiod

10.000 – 500.000 krLånebelopp

3,45 – 9,95 %Ränta

12 – 144 månAvbetalningsperiod

10.000 – 150.000 krLånebelopp

9,84 – 21,60 %Ränta

12 – 120 månAvbetalningsperiod

 

låna pengar online

 

Långa pengar online – vi hjälper dig!

Många år tillbaka så var det enda sätter att låna pengar på var att gå till en bank eller be en god vän om ett lån. Så är det inte idag. Idag kan du hemifrån eller via datorn jämföra olika företag samt låna pengar online. På många sidor kan du få svar inom bara några få minuter och sedan lika snabbt få pengarna insatta på kontot.

Vi har idag en bred marknad av olika snabblånsföretag som mot en hög räta kan ge dig pengar på bara några minuter. Självklart är inte dessa företag lika noggranna med att din privatekonomi skall gå ihop och vilka förutsättningar du har för att betala tillbaka lånet. De väljer istället att säkra risken med en högre ränta. Detta kan vara en bra men kortsiktig lösning på ett ekonomiskt problem.

Du kan även ansöka om vanliga banklån online. Det gör du enkelt genom att du fyller i ett formulär med dina uppgifter om dig och din ekonomiska situation. Sedan granskar bankerna uppgifterna och ta ett beslut om du är kreditvärdig eller inte.

För att komplettera uppgifterna kan banken göra en kreditupplysning på dig för att så om du t.ex. har några betalningsanmärkningar. Läs mer om kreditupplysningar i vår ekonomiskola innan du tänkt låna pengar online.

Låna pengar snabbt genom snabblån och smslån

Genom snabblån och så kallade smslån kan du låna pengar snabbt online. Det är ett snabbt och enkelt sätt för dig som behöver extra kapital under en kort period. Vi tycker inte att du bör ta ett sådant lån om du inte har tänkt betala av lånet inom en månad. Efter det kan många dyra avgifter tillkomma som kan leda till att din skuld blir större än vad den var från början.

Att låna pengar online kan kännas väldigt smidigt, vilket det verkligen är. Men tänk alltid på vad det är för bank du binder ett avtal hos och vad avtalet innebär.

Vi råder dig till att inte ta lån för att betala av en annan skuld. Detta gör att du kommer i en dålig cirkel som kan leda till högre kostnader. Du skall heller inte låna pengar som du sedan använder för att investera i t.ex. aktier, fonder eller spel då du kan hamna i stora ekonomiska knipor om investeringsmarknaden inte går som du tänkt dig. Då ökar din skuld och du kan få skuldberg som du aldrig skulle kunna betala tillbaka.

låna pengar snabbt

 

Behöver du låna pengar snabbt?

Vad ska du låna pengar till?

När du ska ta ett lån frågar de flesta bolagen om vad du skall ha pengarna till? Detta är dels för deras vetskap och statistik men även för att du skall reflektera över om detta är en bra anledning för att skuldsätta sig. Faktum är att det är väldigt enkelt att idag hoppa på erbjudanden om att välja delbetalning vid ett köp istället för att betala hela summan direkt. Det många inte tänker på är att man du tar ett lån via ett kreditbolag och skapar sig en skuld som man är skyldig att betala tillbaka.

När du skall ta ett lån så reflektera över vad du tänker använda pengarna till. Glöm framförallt inte att jämföra privatlån innan du skriver på något. Är det en sak som du skall köpa eller en tjänst så kanske du ska reflektera över om du verkligen behöver ha det nu. Eller kan du vänta en månad eller två för att istället spara undan pengar till det. Vad finns det för fördelar med att vänta, finns det fördelar med att göra köpet nu? Kanske är det ett erbjudande som gör att du tjänar på att göra det nu? Tänk då över om erbjudande är tillräckligt bra för att även täcka de eventuella avgifterna och räntekostnaderna. Det tillkommer alltid när du tar ett lån och glöm återigen inte att jämföra lån innan du skriver under något avtal.

Jämför olika långivare om du ska låna pengar

Idag finns det många olika banker och kreditgivare på marknaden. Närmare bestämt över 250 stycken. Hur ska man du veta vilket företag som är bäst lämpad med rätt avtal för det lånet du vill ta? Vi erbjuder en bra översikt på denna sidan så se till att du jämför lån innan du skriver under någonting.

Alla banker och kreditgivare har olika avtal med olika avgifter, räntor och krav. Därför är det viktigt att jämföra privatlån, företag och avtal samt att fundera över vad det är för lån som passar just din situation. Ett snabblån kan lämpa sig jättebra om du ska a ett mindre och tillfälligt lån som du vet att du kommer att kunna betala tillbaka nästkommande månad då det många gånger är räntefritt första månaden. Gäller det ett köp av t.ex. ett hus som många gånger är en stor och långsiktig investering är det bättre med ett banklån hos en stabil bank där du kan lägga upp en bra betalplan med fast, rörlig eller delvis rörlig ränta och under en period som kommer att fungera för din ekonomi.

Det finns många olika sidor på nätet som du kan använda dig av för att jämföra de olika bolagen. Här nedan har vi listat några av dessa sidor. Vi har satt ihop en tjänst där du kan jämföra privatlån längre upp på sidan.

 

Behöver du låna pengar utan UC?

Lån utan UC – lån med låg inkomst eller betalningsanmärkning

Vill du ta ett lån utan UC? Det finns även lånealternativ för dig som har en låg inkomst eller betalningsanmärkningar. Dock begränsas utbudet något och avtalen är många gånger inte lika förmånliga då företaget tar en större risk då de lånar ut pengar till dig.

Om du har en eller flera betalningsanmärkningar innebär det att du vid ett eller flera tidigare tillfällen har misskött dina betalningsskyldigheter och inte betalat din skuld enligt det avtal som du en gång tecknat. Detta kan det självklart finnas olika anledningar till. En betalningsanmärkning finns kvar i fem år och på den tiden kan du ha hunnit skaffa dig en stabil ekonomi. Därför anser vissa banker att du kan vara kreditvärdig även om du har en anmärkning. Men det är inte alla som kräver det, så vissa banker ger lån utan UC.

Att ha en låg inkomst eller en betalningsanmärkning behöver inte betyda att man idag har en ostabil ekonomi. Därför anser vissa banker och kreditgivare att du inte skall bedömas utifrån det utan väljer att godkänna lånet på andra grunder.

Om du väljer att ta ett lån medans du har en låg inkomst är det viktigt att du lägger upp en bra och hållbar budget så du vad din ekonomi klarar och hur mycket du har råd att betala av varje månad.

Hur mycket pengar får jag låna? Tänk långsiktigt!

nnan du tar ett lån är det viktigt att du verkligen tänker igenom ditt beslut. Att skaffa sig en skuld är något man bör ta på störta allvar. Du binder dig till ett avtal där du lovar att du kommer betala tillbaka pengarna genom de krav som skrivs i avtalet. Du skall på förhand veta att din ekonomi kommer att klara av detta och att du har en plan B för om din ekonomi av någon anledning skulle förändras. Tänk igenom ditt verkliga behov för dessa extra kronor. Att “investera” lånade pengar i ett husköp är helt okej medans att investera dem i spel och aktier kanske inte är en lika förnuftig idé. Läs mer om lån på Wikipedia.

Tänk långsiktigt på din ekonomi. Planera och strukturera kan låta överdrivet med du kan slippa mycket sveda och värk på grund av det. En skuld påverkar inte bara din ekonomi det påverkar även din fysiska och mentala hälsa. Hur mycket kan jag låna? Det är mycket personligt och din ränta kommer förmodligen att sättas efter hur din privatekonomi ser ut. Du kan till exempel låna 10000 kr eller låna 20000kr över dagen när du lånar pengar online.