Omvärldsbevakning
Omvärldsbevakning inom print

Om du letar efter ett företag som tar på sig olika typer av konsultuppdrag i branscher som omvärldsbevakning samt print och som har anknytning till utvecklingsprojekt eller strategiarbete är Branschkoll definitivt stället för dig. De kan vara ett bollplank om du och ditt företag är i ett utvecklingsarbete. De kan också ta fram bakgrundsmaterial till ett projekt du arbetar med. Om ni har ett styrelsemöte dit nu behöver material kan de ta fram presentationsmaterial för att skapa en minnesvärd och slående presentation. Detta material kan vara det som gör att en idé går från att vara endast en idé till att bli verklighet. Om du har ett material som tydligt kan visa dina ideér och göra det tydligt för andra kan det göra saker möjliga. Därför kan det ha stort värde att ta fram material och ta fram material av hög kvalitet om du vill att ett projekt ska gå i land, så se till att ta del av Branschkoll expertis så att du kan arbeta med det som är din. 

Om du behöver bakgrundsmaterial inom ett visst område kan Branschkoll hjälpa till med detta, kanske behöver du eller någon medarbetare hjälp med personlig utveckling inom ett specifikt område, då kan Branschkoll vara det ni söker. 

Så oavsett om du söker print och material som förhöjer en presentation, mässa eller ett event och skapar en atmosfär eller om ni behöver hjälp med omvärldsbevakning så har ni nu ett ställe att vända er till. Vill du få mer inspiration kan du alltid också klicka dig in på deras hemsida där du hittar intressanta artiklar och kan lära dig mer. De har också en spännande podd med spännande människor i branschen. du kan lyssna på en tryck- och pappersexpert, kanske är textiltryckeri det du är intresserad av att veta mer om – då finns flera avsnitt som handlar om detta. De har både svenska och utländska gäster och gemensamt är förstås att de arbetar inom print och omvärldsbevakning samt att de är väldigt duktiga på det dom gör. De är experter inom sina områden och de delar generöst med sig, så missa inte att ta del av dessa spännande poddar hos Branschkoll. 

Hos Branschkoll kan du även läsa nyheter och hitta lediga jobb