Rabattkoder till banken

Vad innebär rabattkoder till banken och hur kan rabatterna egentligen se ut hos en bank? Det kanske inte tillhör det vanligaste att ha rabattkoder hos en bank, men det är alltid värt att kika på innan du tar ett erbjudande hos banken. Många gånger får du ändå någon typ av rabatt när bankerna ställs mot varandra. En rabatt hos banken kan exempelvis vara att du får lägre ränta till ditt lån slipper uppläggningsavgift eller att du får något annat på köpet.

Sällan behöver du rabattkoder till detta, det räcker att de ställs mot varandra på samma plattform och konkurrerar om dig som kund. Där finns till exempel många jämförelsesajter för rabattkoder.

Tips innan du tar ett låneavtal hos banken

Med många banker ute på marknaden kan det många gånger kännas tufft att välja rätt bank till ditt lån, oavsett om du har rabattkoder eller inte. Vi kommer att slänga med några tips som du kan ta med dig nästa gång:

  1. Definiera alla banker du kan känner till och kan tänka dig att ta ett lån hos så du vet vilka du ska välja mellan.
  2. Jämför sedan de olika räntorna hos bankerna och våga ring dem för att ställa dem mot varandra.
  3. Hur ser omdömet ut hos banken? Många gånger kan det vara skönt att titta på banken som exempelvis har ”Sveriges nöjdaste kunder” hos sig.
  4. Hur enkelt är det att nå banken om du skulle behöva hjälp och hur ser tillgängligheten ut?
  5. Vilken bank ger dig nu bäst ränta och avgifter på ditt lån? Välj ut 3-5 banker.
  6. Ställ nu alla mot varandra en sista gång och väg alla för och nackdelar för dig som kund.

Där har du alltså något att utgå efter, självklart kan du köra på dina egna tips och trix och även dela med dig utav dessa. Det viktigaste är att du känner dig trygg med ditt val. Vi hoppas att du hittar lånet som passar dig och önskar dig ett stort lycka till framöver!