Schenker service point

DB Schenker är ett av de mest välkända transportföretagen i världen. Och en av de längsta operativa företag också. Med över 140 års erfarenhet har DB Schenker tänt på gränserna inom logistik och förändrat sättet vi förstår oss på kurirföretag. 

Inte ens efter brexit har DB Schenker slutat leverera varor till Storbritannien. Det finns en hel del alternativ att välja mellan när man samarbetar med Schenker. Företaget tillhandahåller landtransporter med hjälp av 430 filialer över hela Europa. Ett världsomspännande nätverk av sofistikerade TSL-lösningar hjälper Schenker att tillhandahålla expertflygfrakttjänster också. Sist men inte minst driver Schenker också sina sjöfrakter, som utförs med hjälp av över 5 500 containrar.

Även om DB Schenker är specialiserat på  storskalig verksamhet, ger det också paketleveransalternativ. Du kan boka försändelsen och hämtningen inom några få klick. Att hämta paketet finns  på din egen plats. Om du inte är tillgänglig vid leveransögonblicket kan du beställa en egenhämtning på en av Schenker service points

DB Schenker förstår behoven i ditt företag. Det är därför detta gigantiska transportbolag har förberett en SIMS-möjlighet till självbetjäning. Du kan registrera ett gratis företagskonto. Tack vare att du kommer att kunna övervaka alla paket, beställa nya samlingar och leveranser, bläddra than senaste nyheterna, etc. DB Schenker ger dig de bästa verktygen för att ta kontroll över samarbetsprocessen mellan dig själv och transportföretaget. Det kunde inte vara bättre.