Snus är ofta något vi passar på att köpa när vi är ute på byn eller på väg någonstans. Vi har oftast inte heller framförhållningen att bunkra på oss. Utan köper en i taget och på så sätt blir det dyrare och ett väldans springande fram och tillbaka till affären. 

Det allra bästa så här i inomhustider är ju dock att ta sig i kragen och handla online. Det enda du bör tänka på att leveranstiderna nu för tiden är längre än va de var förr. Så lägg inte din beställning i sista stund utan försök planera lite så slipper du springa till närmaste tobaksaffär i panik. Vissa hemsidor erbjuder även prenumerationer. Då skickas din stock snus efter den tidsintervall som passar dig bäst eller månads mässigt. Du spar både tid och pengar. 

Snus är billigare om du köper det på nätet

Att köpa ditt snus via internet är billigare än när du köper det i butik. Mycket för att företaget inte behöver skicka ut sina varor till sina ombud eller ha lager av produkten på samma sätt. Det finns många olika faktorer som spelar in för företaget ekonomiskt. De minskade utgifterna gör helt enkelt att företaget kan sänka priset på produkten och ändå gå med vinst. 

Vilken i sin tur blir en vinst för dig eftersom du köper snus billigt! Sen är det ju så också att handlar du online är sortimentet alltid större. Det finns mer varianter och märken att välja mellan än din loka tobaksaffär. Det kanske är någon speciell smak du gillar som nästan alltid är slut för att den är så himla populär och du måste ta dig till nästa affär i ditt sökande efter din favorit. Handlar du via nätet slipper du det bekymret. Det är också lättare att se prisskillnader mellan de olika märkena, du kanske hittar en likadan produkt som den du använder idag fast den är billigare. Men fortfarande exakt lika god och med samma egenskaper.

Hos snus netto kan du hitta billigt snus och du har ett stort urval av olika snussorter att välja mellan, men du har också de mest populära märkena.