Nu när du vet varför du borde investera, vad sägs om när du ska investera?

När ska du börja investera?

Svaret på det är ganska enkelt. Rätt tid är nu!

Investeringar låter mer skrämmande att det är. Ja, det finns alltid en potentiell risk för förlust, men det finns en ännu större potential för allvarlig vinst.

Att göra någonting för första gången kan vara skrämmande, speciellt när det gäller dina hårt förvärvade pengar. Men här är några råd för första gången investerare.

Investerar för första gången

Investeringar är som religion – människor har några starka åsikter och kan till och med tillhöra en av många sektar eller tankegångar. Här ärnågra som kommer i åtanke:

  • Doomsday Preppers   – Dessa människor är övertygade om att vårt finansiella system kommer att kollapsa, så de klarar alla sina pengar i guld och fastigheter.
  • Gambling Day-Traders   – Det här är oftast de människor du ser i filmer, med sina skrivbord eller väggar täckta i bildskärmar och tv, titta på varannan dag och se hur aktiemarknaden förändras.
  • Indexers   – Det här är människor som helt enkelt investerar i allt för att dra nytta av den långsamma och stabila ökningen av marknadens totala värde.

Om du redan hör starkt till ett av de ovanstående lägrena kan du inte hitta investeringsresurserna på pengar under 30 som är användbara.Om du har ett öppet sinne och är intresserad av att lära dig enkla strategier för framgångsrik livslång investering – utan några gimmickar – läs vidare.

Om du är på staketet om var och när du ska investera, se till att du utnyttjar garanterade räntor.   Högavkastningspostkonton erbjuder för närvarande över 2% med FDIC-försäkring (vilket innebär att dina pengar är försäkrade av den federala regeringen).

Risk vs belöning

Det är sant: Investering innebär   risk.   Vi har alla hört historier om investerare som förlorat hälften av deras förmögenheter i den stora depressionen eller ännu senare i den stora lågkonjunkturen. Vi har hört talas om Bernie Madoffs av världen och investerare som förlorade allt för en bluff. Även om du aldrig kan eliminera risken helt, kan du avsevärt minska risken om du investerar klokt.

Det stora med att investera unga, är du sannolikt att investera i långfristiga placeringar – som ditt pensionskonto. Dessa investeringar är mindre riskabla än   snabbkorrigera aktiehandel av människor som verkligen inte förstår vad de gör.

Medan investeringar kan vara riskabla är det bäst att bara hantera den risken, eftersom inte investeringar kan kosta dig mycket mer pengar än att förlora lite pengar på en dålig investering.

Vi pratade om sammansatt intresse ovan och huvudregeln till det är ju ju tidigare du börjar spara, desto mer pengar kommer du att tjäna över tiden. Ta en titt   här   för att se den stora skillnaden mellan någon som började investera på 25 mot 35. Du kan sakna hundratusentals dollar om du börjar spara senare.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *